Despre noi

Date de identificare

S.C. Antares Transport S.A. este o companie membra a ANTARES GROUP si are sediul central in municipiul Rm. Valcea, str. Dacia, nr. 10, cod 240094, telefon 0250.734.161, fax. 0250.733.179, e-mail: office@antares-group.ro.

Din punct de vedere juridic este organizata ca societate comerciala pe actiuni deschisa, avand nr. de inregistrare in registrul comertului J38/1454/91, atribut fiscal: R/01.07.1993 si cod unic de inregistrare 1472990/04.12.1992.

Firma se prezinta ca una din cele mai importante la nivelul judetului Valcea, activand in urmatoarele domenii:

  • transport rutier intern de persoane prin curse regulate;
  • transport rutier intern si interntional de persoane prin curse ocazionale;
  • servicii de autogara;
  • activitati de service, reparatii si intretinere auto

 

Activitatea se desfasoara in urmatoarele puncte de lucru:

  • Sediul administrativ: Blocul din Str. Dacia nr.10
  • Reparatii auto, intretinere, statie I.T.P in Rm.Valcea, Str.Gib Mihaescu, nr. 23
  • Autogara „1 Mai” amplasata in Rm.Valcea, Str. George Cosbuc, nr. 4
  • Stolniceni, unde se afla spatii de reparatii si intretinere, in conservare sau inchiriate
  • Cozia si Voineasa

 

Valorile Grupului de firme ANTARES sunt pe deplin impartasite de Antares Transport SA:

 

Oamenii – oamenii nostri sunt temelia pe care se aseaza intreaga lucrare a grupului de companii. Mintea si inimile lor constituie motorul si combustibilul care antreneaza si determina numele si renumele nostru. Implicarea si lucrul in echipa sunt valorile noastre umane esentiale.

 

Produsele/serviciile – produsele/serviciile noastre oglindesc cu acuratete modul nostru de lucru si gradul de respect pe care il acordam clientilor nostri. Asa cum vom stii sa ne respectam clientii, oferindu-le cele mai bune produse/servicii, tot asa vom castiga si stima lor.

 

Satisfactia clientului – este indicatorul suprem al eficientei si eficacitatii noastre in incercarea de a oferi clientilor cele mai bune solutii pentru a raspunde nevoilor lor. Suntem pe deplin constienti ca satisfactia clientilor se traduce in satisfactia actionarilor.

 

 Agentia de bilete

Pentru modernizarea interactiunii cu clientul si impulsionarea activitatii in Autogara „1 Mai” din Rm Valcea, in cadrul acesteia s-a infiintat din iulie 2003 Agentia de bilete. Intre orele 05:00 – 20:00 un colectiv tanar si dinamic va ofera servicii ireprosabile si prompte: pentru cursele S.C. Antares Transport S.A. se pot obtine informatii si se pot efectua rezervari de locuri pentru cursele interjudetene la numerele de telefon: 0745.101.101; 0745.388.344; 0250.730.333; 0350.809.400 si prin intermediul adresei de e-mail: agentie@antares-group.ro.

La ghiseul agentiei se pot procura bilete cu anticipatie si abonamente pentru cursele proprii.

 

Sistem de rezervari

Atunci cand iti rezervi telefonic locul pentru o calatorie ce doresti sa o efectuezi, operatorii de la agentie iti rezerva numele in autocar, dar nu si locul. Acesta va fi atribuit doar daca iti cumperi biletul online, deoarece achizitia biletelor online are prioritate.

Atunci cand numarul de rezervari depaseste capacitatea de transport a unui autocar, Antares Transport introduce curse suplimentare, tocmai pentru a incerca sa satisfacem toate necesitatile. De aceea recomandarea noastra este sa va rezervati locul in autocar sau chiar sa il achizitionati anticipat.