Program de fidelitate pentru tineri

Postat pe: 16/02/16

Dragi calatori,

Toti tinerii cu varste cuprinse intre 11 ani (din ziua implinirii varstei) si 24 ani (inclusiv ziua implinirii varstei) beneficiaza de reducere de student pe ruta Rm. Valcea- Pitesti- Bucuresti, insa este obligatoriu sa detineti un card student Antares Transport. Acesta trebuie prezentat de fiecare data cand va achizitionati un bilet de calatorie (de la agentie sau de la sofer).

Cardul se elibereaza pe baza unei taxe de 5 lei si se  emite de catre operatoarele de la agentia SC Antares Transport SA Rm.Valcea, doar la sediul agentiei, in Autogara 1 MAI.

Cardul de reducere va fi personalizat. Orice modificare a unui card (card defect/pierdut) se va efectua numai in baza unei sume de 10 ron.

Modalitate de emitere a cardurilor 

  1. pentru cei cu domiciliul in orasul Rm.Valcea:

se va emite personal in baza actului de identitate sau a certificatului de nastere (pentru cei care nu au implinit inca 14 ani)  la sediul Agentiei SC Antares Transport SA din Autogara 1 Mai Rm.Valcea;

 

  1. pentru cei cu domiciliul in in alta localitate(Bucuresti, Pitesti):

persoanele care doresc un card student dar nu se pot prezenta la Agentia SC Antares Transport SA din Autogara 1 Mai din Ramnicu Valcea, pot obtine mai multe informatii despre modalitatea prin care pot intra in posesia cardului de reducere printr-un apel telefonic la Agentie, telefon  0745.101.101